Affischer

UTFÖRANDE: Inramad affisch är klar att hängas på väggen. Utskriften utförs på högkvalitativt PREMIUM-papper med 200g/m2 ytvikt. Den modena och stiliga ramen är tillverkad med 2 cm bredd MDF. Affischens baksida skyddas med en styv HDF-skiva med 2mm tjocklek. Affisch i ram är lätt och utrustad med en ögla för enkel montering. Varje ram är utrustad med en lätt och krossäker transparent ruta av akryl plexiglas. TEKNIK OCH KVALITET: Affischer utförs med hjälp av den nyaste trycktekniken. Vid tillverkning används miljövänligt, luktfritt och beständigt pigmentbläck med en djup färgmättnad. De moderna tillverkningssystemen och den exakta utskriften i kombination med människans precision och noggrannhet har bidragit till skapandet av den perfekta produkten.

Detaljer om produkten

ARTTOR erbjuder ett brett urval av konstnärliga affischer. Trendiga och moderna motiv ger ett unikt utseende åt varje interiör. De originella affischer och unika designen låter oss erbjuda produkter som alltid är på modet och utomordentliga.

Papper som används vid affischtillverkning - Alla affischer som vi tillverkar tryck på högkvalitativt PREMIUM-papper med 200g/m2 ytvikt. Pappersytan är matt utan reflexer. Papper som vi använder är åldringsbeständig.

Ramarnas färgvarianter - Beroende på interiörens stil och inredning kan ramens färg anpassas individuellt till interiören. En rätt vald ram fyller samtidigt en teknisk och estetisk roll.

Affisch är klar att hängas upp - Varje ram har två öglor som är fastsatta i ramen varför affischen är klar för upphängning på väggen. Ramen kan hängas upp både vertikalt och horisontellt läge.

Miljövänliga pigmentbläck - Papper som används för våra affischer är högkvalitativt material med 200g/m2 ytvikt. Den är avsedd för professionella plotterskrivare som producerar miljövänliga utskrifter. Vi använder miljövänliga, luktfria och hållbara bläck med en djup färgmättnad.

Stabil MDF- ram med 2 cm bredd - Ramar som måttskärs med hjälp av snickerimaskiner garanterar i kombination med den unika utskriften en perfekt sluteffekt. Våra ramar garanterar en produkt av högsta klass.

2mm HDF- skiva som skyddar affischen baksida samt fästöglor - Affischens baksida skyddas med en styv HDF-skiva med 2 mm tjocklek. Ramen tillsammans med HDF-skivan är ihopsatta med speciella plåtar som håller affischen i styvt läge.

Utförande och säkerhet

Akrylruta av plexiglas - Varje ram är utrustad med en krossäker akrylruta av plexiglas. Rutan är försedd med skyddsplast på båda sidor som skyddar mot repor. Skyddsplasten avlägsnas innan ramen hängs upp.

Maskinell sammanfogning av ramar, stabil ram - Vi har gjort vårt bästa för att se till att tillverkningsprocessen av ramarna är säker och hållbar. Maskinernas och teknikens precision i kombination med människans tillsyn garanterar att vi får en stabil ram med fin design.

Vi gör vårt bästa för att varje skickad affisch når säker varje kund. Bubbelplast och styv flerskikts kartonglåda eller tub skyddar produkten under transporten. Alla paket skickas med budfirmor - varje försändelse är försäkrad.

Gå till webbshopen med produkter inom denna kategori!
pixel