Bilder på duk

Bilder på duk är en trendig dekoration till varje rum. De kan kombinera tradition med modernhet. De högkvalitativa materialen som används i våra bilder gör det möjligt för oss att erbjuda produkter i Premiumklassen. Bilder på duk ger varje interiör en känsla av riktig konst. De väljs oftast av personer som uppskattar skönhet i olika bemärkelser. Vårt utbud tillfredsställer smaker av kunder med mycket varierade behov eftersom vi erbjuder bilder som anknyter till flera strömmar - från traditionell, klassisk konst till modern abstrakt och gatukonst. Bilder på duk ger karaktär inte bara åt privat, personligt utrymme utan även åt allnyttiga, offentliga interiörer. Vi är övertygade om att det breda urvalet av mönster, former och storlekar gör att du hittar en väggdekoration som du drömmer om. Välj din bild och skapa ett individuellt och unikt klimat!

Se video som presenterar Bilder på duk

UTFÖRANDE: Duken är uppspänd i ramen. Sidor och kanter är täckta med tryck och skapar en fortsättning av bilden. Bilden är klar att hängas på väggen. Varje produkt har en ögla som är fastsatt i ramen samt en monteringssats (skruv + plugg). TEKNIK OCH KVALITET: Bilder utförs med hjälp av den nyaste trycktekniken. Vid tillverkning används miljövänligt, luktfritt och beständigt pigmentbläck med en djup färgmättnad. Bilden är belagd med laminat som skyddar den mot färgförlust och mindre mekanisk åverkan. Bilden kan rengöras, torkas, beröras - inga fläckar eller fingeravtryck lämnas kvar. Bildytan är beständig mot UV-strålning.

Detaljer om produkten

De högkvalitativa materialen som används i våra bilder gör det möjligt för oss att erbjuda produkter i Premiumklassen. Den perfekta tillverkningstekniken gör det möjligt för ARTTOR att erbjuda sina kunder bilder som uppfyller de högsta standarderna i Europa. De moderna tillverkningssystemen och den exakta utskriften i kombination med människans precision och noggrannhet har bidragit till skapandet av den perfekta produkten. Bilder på duk ger varje interiör en känsla av riktig konst. De väljs oftast av personer som uppskattar skönhet i olika bemärkelser.

Den unika effekten av satin- glänsande yta - Bild på duk måste ha skyddad dukyta för att den ska kunna se perfekt ut i många år. Varje utskrift beläggs med ett speciellt laminat som ger bilden den unika satin-glänsande ytan. Efter lamineringsprocessen är utskriften helt skyddad och får en tydlig skärpa som avslöjar det utomordentliga färgdjupet.

Synlig dukstruktur och Miljövänliga pigmentbläck - Duken som vi använder för våra bilder är en högkvalitativ vattentät väv med ytvikt på 240g/m2. Den är avsedd för professionella plotterskrivare som producerar miljövänliga bilder. Vi använder miljövänliga, luktfria och hållbara bläck med en djup färgmättnad. Den moderna trycktekniken medför en exakt placering av utskriften vid bibehållen dukstruktur.

Tryckta sidor som skapar en fortsättning av bilden - Bildens sidor är tryckta och skapar dess fortsättning vilket ger en underbar visuell effekt. Noggrant och exakt uppspänd duk över bildkanterna höjer produktens estetik och utförandekvalitet.

Hållbara färger - UV-skyddslack - Alla bilder av fabrikatet ARTTOR är täckta med laminat! Laminatet skyddar utskriften, mättar färgerna samt skyddar mot färgförlust och yttre faktorer. Våra bilder kan rengöras, torkas, beröras - inga fläckar eller fingeravtryck lämnas kvar.

Maskinell sammanfogning av ramar - Ramen av en bild på duk utgör dess bas. Vi har gjort vårt bästa för att se till att tillverkningsprocessen av ramarna är säker och hållbar. Ramar som används för tillverkning av bilder på duk är måttskurna, slipade och sammanfogade så att de tillsammans med duken utgör en integrerad helhet. Maskinernas och teknikens precision i kombination med människans tillsyn garanterar att vi får en stabil ram.

Bild som är klar att hängas upp - Varje bild har en ögla som är fastsatt i ramen samt monteringssats (skruv + plugg) varför bilden är klar för upphängning på väggen.

Utförande och säkerhet

Ramen är tillverkad av en stabil spännram - Ramen är tillverkad av en stabil spännram - profilerade lister. I våra bilder med större storlek finns tvärgående förstärkningar som skyddar mot deformering av de yttre ramlisterna.

Bubbelplast och robust kartonglåda - Bilder på duk lindas noggrant i bubbelplast så att produkten skyddas under transporten tills den monteras. Säker kartonglåda med 5 skikt och ytvikt på 730g/m2 garanterar en säker transport från vårt lager till av er anvisad plats. Tusentals produkter som varje månad skickas till kunder från olika länder i världen har hjälpt oss att trimma in emballerings- och utskicksprocesserna till perfektion. Förutom den noggranna paketeringsprocessen är varje försändelse dessutom försäkrad mot eventuella transportskador.

Gå till webbshopen med produkter inom denna kategori!
pixel