Klockor

Se video som presenterar Klockor

UTFÖRANDE: Klockan är tillverkad av säkert härdglas GLASS OPTIWHITE med 4mm tjocklek. Klockans utförandeteknik överensstämmer med säkerhetsklassen 2B2 enligt standarden PN-EN 12600:2004 vilket garanterar slagtålighet. Klocka på glas är klar för upphängning - är försedd med metallögla fastsatt på klockans baksida samt en distans av skum som justerar avståndet mellan klockan och väggen. Klockan har en tyst steglös mekanism som strömförsörjs med 1,5V AA batteri (batteriet ingår inte). TEKNIK OCH KVALITET: Klockan är utförd med den nyaste utskriftstekniken som garanterar bibehållande av naturliga färger och en hög färgmättnad. Tillverkning av klockor på glas sker i flera etapper. Den högkvalitativa utskriften och de två skyddsskikten genomgår en process för termisk sammanfogning med glaset. För detta använder vi en innovativ teknik som omfattar ugnar för glaslaminering i vakuummiljö.

I utbudet finns 2 typer av urtavlor

zegar na szkle Cyferblat C3

Urtavla sträck

zegar na szkle Cyferblat C4

Urtavla tal

2 olika former tillgängliga

zegar na szkle Cyferblat AC

Kvadrat

zegar na szkle Cyferblat AR

Hjul

Detaljer om produkten

Tillverkning av klockor på glas sker i flera etapper. Tillverkningsprocessen är väldigt exakt och innovativ - för slutbehandling placeras klockan i vakuummiljö vilket garanterar att alla produktlager sammanfogas i en säker helhet. Klockan är tillverkad av glas som är ett mycket uppskattat material inom arkitekturen. Den digitalt påförda utskriften i kombination med glaset ger produkten elegans och ädel karaktär. Det tredimensionella djupet och glasets glans för att klockan ser förträfflig ut i varje interiör!

Steglösa visare - Glasklockan har en mekanism som garanterar en steglös förflyttning av visarna utan något ljud. Denna funktionalitet ger en komfort- och frihetskänsla.

Distans av skum - Distansen garanterar ett jämnt avstånd mellan klockan och väggen på hela klockytan.

Trapetsslipat 4mm tjockt glas - Klockan är tillverkad av tåligt 4mm tjockt GLASS OPTIWHITE glas som i kombination med den exakta utskriftskvaliteten gör det möjligt att erbjuda en högkvalitativ produkt. Glaset bibehåller naturliga utskriftsfärger. Klockans kanter är slipade i form av trapets - matt trapetsslipning.

Ljudlös mekanism - klockan är klar för upphängning - Klocka på glas är klar för upphängning på väggen och utrustad med fastsatt metallögla för en bekväm montering. Beprövade klockmekanismer garanterar en mångårig drift.


Väggklockorna är en av de populäraste tillbehören till hemmet. De visar inte bara tid utan ofta dekorerar hela utrymmet. Det är en praktisk utrustning men kan också utgöra en perfekt prydnad i rummet. Väggklocka på glas är ett föremål som är tillverkat av hållbara komponenter vars klassiska utseende passar till interiörer som är inredda i flera olika stilar. En modern väggklocka ger rummet uttrycksfullhet. Aktuella lösningar utgörs av klockor med en modern design som smälter in i moderna inredningar på ett perfekt sätt. I tider när klockorna fyllde framför allt en praktisk funktion genom att visa minuter och timmar så skulle de framför allt ha varit synliga och exakta. Häng upp en väggklocka i din interiör och gör att designen av din interiör blir unik!

Utförande och säkerhet

Profilerade cellplastprofiler och skydd - Klockor lindas noggrant i bubbelplast så att produkten skyddas under transporten tills den monteras. Profiler i cellplast som läggs in i klockans förpackning skyddar klockan och de ömtåliga visarna.

Säker transportförpackning med 5 skikts kartonglåda med ytvikt på 730g/m2 garanterar en säker transport från vårt lager till av er anvisad plats. Tusentals produkter som varje månad skickas till kunder från olika länder i världen har hjälpt oss att trimma in emballerings- och utskicksprocesserna till perfektion. Förutom den noggranna paketeringsprocessen är varje försändelse dessutom försäkrad mot eventuella transportskador.

Gå till webbshopen med produkter inom denna kategori!
pixel