Bilder på glas

Fördelarna av glas som används för dekoration uppskattades redan för många århundraden sedan för att bara nämna glasmålningars roll. Tack vare de nya teknologierna används det moderna glaset gärna inom inredningskonsten eftersom det smälter in i den moderna inredningen, visuellt fräschar upp rummet och kan skapa utomordentligt klimat. Enligt experter på området är glaset energimässigt det mest fullständiga ämnet som kombinerar alla klassiska element - jord - kvarts, eld - värmebehandling, vatten - flytande form och luft - transparent lätthet. Kanske just därför tilltalar glas dekoration så starkt din fantasi. Bild på glas drar synen tack vare djupeffekten. Den ser underbart ut i representativa rum. Den perfekt släta glasytan livar upp utskriftens färger och ger dem intensitet. Bild på glas är tillverkad av säkert härdglas så den skapar ingen fara under användningen. Denna typ av bilder passar perfekt till moderna interiörer eftersom de framhäver deras karaktär och samtidigt pryder en traditionell interiör på ett okonventionellt sätt genom ett fungera som en stilkrock. Grafik på glas är perfekta bilder för alla!

Se video som presenterar Bilder på glas

UTFÖRANDE: Bild på glas är tillverkad på 4mm tjockt glas. Glaskanterna har en trapetsformad matt fas. Bilden är säker i användning och klar att hängas upp - har metallöglor fastsatta på bildens baksida samt distanser av skum som säkerställer ett jämnt avstånd mellan bilden och väggen. TEKNIK OCH KVALITET: Bilder på glas tillverkas med högsta detaljnoggranhet och användande av modern tryckteknik - detta garanterar bibehållande av naturliga färger och en hög färgmättnad. Bildytan är beständig mot UV-strålning. Tillverkning av bilder på glas är en process som genomförs i flera etapper. Den högkvalitativa utskriften och de två skyddsskikten genomgår en process för termisk sammanfogning med glaset. För detta använder vi en innovativ teknik som omfattar ugnar för glaslaminering i vakuummiljö.

Detaljer om produkten

Tillverkning av bilder på glas är en process som genomförs i flera etapper. Tillverkningsprocessen är väldigt exakt och innovativ - för slutbehandling placeras bilden i vakuummiljö vilket garanterar att alla produktlager sammanfogas i en säker helhet. Bilden är tillverkad av glas som är ett mycket uppskattat material inom arkitekturen. Bild på glas är framför allt en praktisk lösning för alla som vill ha en hållbar och lättskött dekoration. Den digitalt påförda utskriften i kombination med glaset ger produkten elegans och ädel karaktär. Det tredimensionella djupet och glasets glans för att bilden ser förträfflig ut i varje interiör!

Exklusiv effekt av högglans - Glasets höga transparens säkerställer en perfekt glänsande yta. Bild på glas kännetecknas av en vacker glans och hög färgintensitet. Tack vare användandet av högkvalitativa bläck får vi en djup färgmättnad och bilden i kombination med glaset får en fantastik 3D-effekt.

4mm tjockt glas - Bilden är tillverkad av ett tåligt 4mm tjockt glas som i kombination med den exakta utskriftskvaliteten gör det möjligt att erbjuda en högkvalitativ produkt. Glaset bibehåller naturliga utskriftsfärger.

Trapetsformad kantfasning - Exakta och säkra kanter som är slipade i form av trapets - matt trapetsformad fasning.

Komplett produkt - klar för upphängning - Väldigt enkel montering, bild på glas är klar att hängas på väggen och utrustad med fastsatt metallögla för bekväm montering och distanser av skum.

Distanser av skum - De fyller också en stabiliserande och skyddsfunktion.

Säkra metallöglor - Varje bild på glas är utrustad med fastmonterad metallögla eller öglor - för en bekväm montering.

Utförande och säkerhet

Glasprodukter är trots sin ädel karaktär svåra att transportera. Vi har skickat våra produkter till kunder i hela Europa i många år. Den mångåriga erfarenhet har gjort det möjligt för oss att utarbeta en emballeringsteknik som bidrar till att våra försändelser säkert når våra kunder. För att säkerställa att de beställda varorna problemfritt når kunderna utrustar vi dem med ett antal komponenter som skyddar mot skador. I förpackningen ingår: Polyetenskum, cellplast, Plasthörnor, HDF-skiva samt Styv låda av OSB-skiva. Försändelse som förbereds enligt våra rutiner är en garanti av problemfri frakt till kunden.

Transportskydd i hörnor - Den grundläggande skyddskomponenten som utgörs av ett styvt kantskydd är nödvändigt för att skydda bildhörnorna mot skador och kantsprickning.

Säker transportförpackning - Styv och säker placering av bilden för transporten är grunden vid transport av exklusiva och prestigefyllda produkter som bilder på glas. Förutom den noggranna paketeringsprocessen är varje försändelse dessutom försäkrad mot eventuella transportskador.

Gå till webbshopen med produkter inom denna kategori!
pixel